Dagverslag nr. 5

Vanochtend waren we vroeg op. Er staat een Ikeage/Harvest op de planning en wel van Yagenji. Het betreft een sansai/yonsai vijver, die zich werkelijk op een prachtige locatie bevind, maar bekijk daarvoor het filmpje 😉

Samen met Robert halen we in 1 keer alle 30 koi eruit, een geweldige ervaring waar Robert gewoon stil van wordt, en ik kan iedereen vertellen dat dit niet snel lukt 😉 (sorry Robert)

Na de harvest kijken we nog even bij het uitladen bij het vishuis van de kweker. Altijd leuk om te zien en horen hoe ze bepalen in welke prijsklasse een koi valt. Ook al verstaan we ze slecht, we begrijpen ze redelijk.

Na Yagenji rijden we naar Hosokai waar we enkel wat rondkijken. Daarna door naar Maruhiro waar ik nog een box moet (eigenlijk mag) vullen en gelukkig zwemt er nieuwe vis en kan ik zowaar 4 zoekopdrachten vervullen.

Bekijk hieronder de filmpjes, de Kogane Ochiba is nog beschikbaar, een zeer bijzonder variëteit die het ook erg goed in Nederland doen.

Meer informatie over deze koi is te vinden op http://koiaanbod.koicentrumsneek.nl

De eerder in de week aangekocht doitsu go-sanke zijn nagenoeg allemaal verkocht, gelukkig krijgen we een telefoontje dat Shinoda nieuwe nisai binnen heeft… We rijden er snel naar toe en kunnen wederom een mooie doos vullen, waar ook alweer de eerste van is gereserveerd… De koi van shinoda zijn wereldwijd zeer populair en zijn van zeer goede kwaliteit.

Meer informatie over deze koi is te vinden op http://koiaanbod.koicentrumsneek.nl

Het afvangen van een mudpond neemt best wat in beslag dus er is alleen nog tijd voor Hoshikin. Ik wil graag nog showa’s hebben aangezien die van Kase op 1 na ook allemaal al verkocht zijn. Wederom kunnen we slagen voor wederom goede showa, een sanke en een tancho showa.

Bekijk hieronder de filmpjes:

Meer informatie over deze koi is te vinden op http://koiaanbod.koicentrumsneek.nl

Wederom een topdag dus.

Morgen alweer de laatste dag, met ook dan weer een paar leuke afspraken. Het belooft nog een drukke dag te worden…

Hieronder enkele foto’s van vandaag.

Bedankt voor het lezen en tot morgen!

Bekijk al onze aankopen van deze reis op:
http://koiaanbod.koicentrumsneek.nl

Sayônara!

Sander

P.S. Mocht u interesse hebben in 1 of meerdere van onze aankopen of nog op zoek zijn naar een bepaalde koi?
Neem gerust contact met ons op.

WhatsApp Groep (SPAM vrij):
https://tinyurl.com/kc-sneek
WhatsApp/Telefoon:
+31(0)639752974
Facebook/Messenger:
https://facebook.com/koicentrumsneek/
Email:
info@koicentrumsneek.nl