Zo! Dag nr. 4 zit erop…

Ik krijg vaak de vaak hoe mijn dag eruit ziet, heel kort een samenvatting. Om 06:00 uur gaat de wekker, dan heb ik 1,5 uur om klanten te beantwoorden (die in mijn nacht heb gereageerd) en te douchen, 07:30 ontbijt en om 08:00 uur de auto in.. Dan rijden we langs kwekers tot 17:00 uur (met een korte lunch tussendoor). Vervolgens ga ik van 17:00 tot 19:00 uur bezig met het uploaden van filmpjes en foto’s. van 19:00 tot 20:30 dineren en van 20:30 tot ongeveer 01:30 ben ik bezig met het bewerken van de foto’s, uploaden naar de website, schrijven van het dagverslag en tussendoor communiceren met klanten via mail, whatsapp, sms, facebook, instagram en telefoon. Best druk dus 😀

Vandaag begonnen we de dag bij Kaneko maar hij had helaas nog niet heel veel zitten. Na kaneko door naar Yamamatsu Sakai die hele mooie en goede kohaku en sanke’s kweekt. We vallen met onze neus in de boter, net zijn nisai afgevangen. En de prijs is ook nog eens goed voor deze kwaliteit.

Hieronder het filmpje;

Meer informatie over deze koi is te vinden op http://koiaanbod.koicentrumsneek.nl

Na Yamamatsu rijden we langs Marujyu en Miyaishi. We kopen hier niks omdat of de prijzen niet in verhouding met de kwaliteit staan of er nog te weinig vissen zijn.

Dan komen we aan bij Sakazume, die wel nieuwe vis heeft. We kopen hier box met 3 grote koi voor heel leuk geld en 2 yamabuki ogon’s (die van het filmpje hieronder is te koop)en 1 zoekopdracht (vervult). Zie hieronder de beelden;

Ondertussen is alleen nog de kujaku van het filmpje hierboven te koop, de andere zijn verkocht (kin showa) en gereserveerd (kijiro). Een tweede reservering is uiteraard mogelijk, dan maken we een wachtlijst.

Meer informatie over deze koi is te vinden op http://koiaanbod.koicentrumsneek.nl

Nog even snel kijken we bij Papa Hirasawa, grote vissen maar er zit niks voor ons tussen. Voor de lunch gaan we naar een beken ‘ramen’ restaurant (zie de foto’s onder aan dit bericht).

Na de lunch is het tijd voor Miyatora, hier wilde we al een paar dagen naar toe maar hij gaf aan even te wachten totdat er nieuw aanbod was, dat was vandaag zo.

De prijzen bij Miyatora zijn altijd goed als je er snel bij kan zijn bij nieuwe oogst. We kopen hier een box van 6 mooie en brede koi voor wederom een goede prijs. Zie hieronder de beelden.

Maar dit is nog niet alles. Mijn oog valt ook op een zeer bijzonder koi, een Tancho Sakura Ogon (metallic kohaku). Zie de flim hieronder. Een zeer bijzondere verschijning!!!

Meer informatie over deze koi is te vinden op http://koiaanbod.koicentrumsneek.nl

Na Miyatora rijden we nog langs wat kwekers en maken we afspraken voor de komende 2 dagen. Allemaal na een harvest, dus eerste keuze uit nieuwe koi!

Waar we ook nog langs gaan is Kase. Gisteren, toen we hier de showa’s selecteerde heb ik ook nog een sansai showa bekeken en in optie voor een klant genomen. De klant was super enthousiast en heeft haar gekocht. Dus we moesten even terug voor een foto en filmpje. Prachtige showa!

Morgen belooft ook een leuke dag te worden, dan gaat de wekker namelijk nog wat vroeger. We gaan namelijk een mudpond afvangen… Morgen horen en zien jullie welke dat is…

Hieronder nog wat foto’s van vandaag, helaas is het door tijdgebrek niet gelukt er meer te maken.

Bedankt voor het lezen en tot morgen!

Bekijk al onze aankopen van deze reis op:
http://koiaanbod.koicentrumsneek.nl

Sayônara!

Sander

P.S. Mocht u interesse hebben in 1 of meerdere van onze aankopen of nog op zoek zijn naar een bepaalde koi?
Neem gerust contact met ons op.

WhatsApp Groep (SPAM vrij):
https://tinyurl.com/kc-sneek
WhatsApp/Telefoon:
+31(0)639752974
Facebook/Messenger:
https://facebook.com/koicentrumsneek/
Email:
info@koicentrumsneek.nl